Zwangerschapsmassage bij Sit Wat 

De zwangerschapsperiode is een mooie periode. Tegelijkertijd krijgt je lichaam ook veel te verduren. Daarom is het extra belangrijk om goed voor jezelf te zorgen en jezelf extra aandacht en ontspanning te gunnen. Je zwangerschap heeft niet enkel invloed op je lichaam maar ook op je hormoonhuishouding, je gevoelsleven en je stofwisseling.


Zwangerschapsmassage


Door speciale technieken worden je rug, nek, hals, schouders, benen, voeten en hoofd behandeld. Tegelijkertijd kalmeert de massage het zenuwstelsel waardoor er endorfine vrijkomt. Dit zorgt zowel bij jou als bij je baby voor een prettig gevoel. De massage bevordert ook de doorbloeding waardoor er meer zuurstof en voedingsstoffen vrijkomen voor jezelf en je baby. Het kan zelfs verlichting brengen bij zwangerschapskwaaltjes zoals brandend maagzuur, rugklachten, obstipatie, bekkeninstabiliteit, e.d.


Tijdens de massage let de masseuse erop dat de houding zowel voor jou als voor je baby aangenaam is. Je kan op je rug en je zij gemasseerd worden als je niet meer op je buik kan liggen.


Wij bieden onze klanten vaak speciale promoties aan. Voor een overzicht van onze nieuwste acties, verzoeken we u een kijkje te nemen op onze website. Een massage bij Sit Wat Pho is ook een ideaal geschenk voor uw partner, familie of vrienden. Onze geschenkbon vormt het ideale cadeau voor elke gelegenheid. U kan deze bestellen via onze website en storten op rekeningnummer BE 19 7360 1603 8612. Na ontvangst verzenden wij deze naar het door u opgegeven adres.