top of page

Bij Sit Wat Pho willen we zowel de massage als de klant centraal stellen. Elke klant en elke massage is voor ons uniek. Wij reserveren dan ook graag voldoende tijd voor uw massage. De jarenlange ervaring van onze masseuses stelt ons in staat om elke klant volledig te laten ontspannen en ongedwongen te laten genieten. Bij Sit Wat Pho komt u volledig tot rust. Voor aanvang van de massage is het gebruikelijk om de behandelende masseuse in te lichten over eventuele chirurgische ingrepen.

Sit Wat Pho biedt u een breed aanbod aan verschillende soorten massages:

  • zwangerschapsmassage​

  • traditionele Thaise massage

  • Ashiatsu-massage

  • helende Thaïse massage

  • Sit Wat Pho-voetmassage

  • lichaamsmassage met geurende oliën

  • Zweedse massage

  • massage van gelaat en hoofd

  • rug-, nek- en schoudermassage

Sit Wat Pho etalage

Ashiatsu massage

Bij Ashiatsu massage wordt er letterlijk over je heen gelopen. Ashiatsu komt van het Japans Ashi (voeten) en Atsu (druk). Het is een intense massage waarbij de spieren in de diepte worden gemasseerd. Deze vorm van massage zorgt voor een goede doorstroming van het bloed en de lymfe. De opgehoopte afvalstoffen in het lichaam worden hierdoor uit uw lichaam verwijderd.

Thaï helende massage

De Thai helende massage is sterk beïnvloed door de Chinese en Indiase Indische massage en de yoga. Het is een vrij stevige massage waarbij de masseuse op de energiebanen werkt en rek- en strekbewegingen uitvoert. De bewegingen lijken vaak sterk op de asana's van yoga en de aandacht voor de drukpunten lijkt op de nadi's uit Ayurveda en de meridianen uit de Chinese geneeskunst.

Voetmassage / voetreflexologie voor 30 min

Voetmassage brengt de doorbloeding van bepaalde organen en lichaamsdelen op gang, hierdoor gaan ze beter werken. Het grootste deel van het zenuwstelsel kan je terugvinden in de voeten. Het zenuwstelsel van de voeten is fijn vertakt en heeft een verbinding met de rest van het lichaam. Door deze massage breng je de doorbloeding van bepaalde organen en lichaamsdelen op gang. Hierdoor gaan ze beter werken. Je stimuleert dus één of meerdere organen door het corresponderende reflexpunt op de voet te masseren.

Sit Wat Pho voetmassage voor 1 u

Bij de voetmassage van 1u wordt niet alleen de voeten gemasseerd maar ook het volledige been. De voetmassage begint met een voetbadje waar de voeten worden gereinigd. Een kleine voetverzorging is hierin voorzien zoals raspen van eelt. Na de reiniging worden de voeten gemasseerd. Bij deze massage bestaat de mogelijk om de laatste 10min. te kiezen voor een rug, nek schoudersmassage. (niet verplicht wel aan te raden). 

Lichaamsmassage met geurloze oliën of aroma oliën

Een zachte massage met olie zorgt ervoor dat de doorbloeding in uw lichaam geoptimaliseerd wordt. Het weefsel zal hierdoor ook gemakkelijker herstellen. Dit geeft een algemeen gevoel van welzijn. U kan kiezen tussen een behandeling met geurloze olie of met aroma olie. Als u voor de aroma olie kiest kan u een geur kiezen uit ons rijkelijk aromagamma. De geur van de aroma olie kan u nog een meer ontspannen gevoel geven.

Swedish massage

Dit wordt ook wel de klassieke massage genoemd. Het is de massagetechniek die bij de meeste mensen opkomt als ze aan massage denken. Het belangrijkste doel van deze massage is om het lichaam te ontspannen. Dit doel wordt bereikt door de spieren te masseren in lange glijdende bewegingen en dit in de richting waar het bloed terug naar het hart stroomt. Zweedse massage heeft niet alleen een ontspannende werking maar is ook uiterst geschikt voor het verhogen van het zuurstofniveau in het bloed, het verminderen van spiertoxines, het verbeteren van de circulatie en de flexibiliteit. Hierdoor zal de spanning van de spieren duidelijk verbeterd worden.

Gelaat en hoofdmassage

Ons hoofd neemt in vergelijking met andere delen van ons lichaam een kleine maar uiterst belangrijke plaats in. Stress, spanningen of indrukken kunnen het hoofd en gelaat een ontspannen gevoel geven. Een hoofdmassage is daarom een belangrijk onderdeel van verschillende soorten behandelingen. De wisselende massagetechnieken - van rustige tot zachte strijkbewegingen - geven een uiterst ontspannen gevoel dat voelbaar is over heel het lichaam. De massage zorgt voor een verbeterende energiedoorstroming in je huid, spieren en meridianen. Een regelmatige massage van hoofd en gelaat zorgt voor een betere doorbloeding van de huid en het spierweefsel van het gelaat, wat de conditie van uw huid positief beïnvloedt.

Rug- Nek- en schoudermassage

De Thaise rug-, nek- en schoudermassage is een gecombineerde massagevorm van drukpunttherapie en de Thaise massagetechnieken waarbij ook het hoofd en het gelaat gemasseerd worden. Na de massage voelt u zich jonger en frisser. Regelmatig een rug-, nek en schoudermassage kan hoofdpijn voorkomen en zeker verhelpen.

Sportmassage

Sportmassage of Deep tissue massage is een volwaardige therapie waarbij er voornamelijk op de diepere lagen van de spieren en het bindweefsel wordt gewerkt. Bij deep tissue massage wordt vooral gekeken naar de klachten die zijn ontstaan door overbelasting, verkeerde houding, trauma of slechte opwarming. Deze klachten kunnen verholpen worden door verschillende technieken zoals triggerpoints, stretchen en diepe massage met de elleboog, onderarm, vingertoppen en handpalmen.

Behandeling tegen spier –en gewrichtspijn

Deze massage is gericht op spier –en gewrichtsklachten die u zelf aangeeft. Tijdens deze behandeling zal de masseuse haar massage aanpassen volgens uw klachten. Deze pijnen kunnen soms ook worden opgespoord via de voetreflexologie.

Hot stone massage

Deze techniek komt van de Indiaanse volkeren. De warme stenen zorgen ervoor dat de warmte traag wordt afgegeven en lang aanhoudt. Hierbij ervaar je een diep en ontspannen gevoel. Deze massage helpt tegen pijnlijke spieren en gewrichten.

Peeling

Peeling is een techniek waarbij oude oppervlakkige huidcellen verwijderd worden en nieuwe, jonge huidcellen aan de oppervlakte komen waardoor de huid er zacht en egaal gaat uitzien. Met deze techniek kunnen oppervlakkige rimpels worden verzacht (diepe rimpels echter niet) en kunnen sporen van acne en verkleuringen van de huid worden verwijderd. De behandeling kan ook preventief gebeuren om rimpels of verkleuring te voorkomen.

Prijzen per tijdstip

30 minuten = € 45

45 minuten = € 55

60 mintuen = € 65

90 minuten = € 90

120 minuten = € 110

bottom of page