top of page

Stoelmassage bij jou op het werk door Sit Wat Pho

Breng een vleugje Thailand in je onderneming met een deugddoende Thaise stoelmassage

Waarom een stoelmassage bij
jou op het werk?

Een Thaise stoelmassage is een ideale en zinvolle manier om je waardering en betrokkenheid te tonen aan je werknemers. Het geeft hen het gevoel dat er ook tijdens het werk aandacht wordt besteed aan hun gezondheid. Een stoelmassage is de uitstekende manier om in een drukke en stressvolle tijd een moment van ontspanning in te lassen. Bovendien kan massage ervoor zorgen dat het lichaam de stress en spanning beter kan verwerken. Het helpt je niet alleen ontspannen maar is effectief in het verhelpen van het werkgerelateerde klachten zoals RSI. Repetitive Strain Injury zijn voornamelijk gewrichts -en spiergerelateerde klachten aan hoofd, rug, nek schouders, armen, polsen en handen. Dit zijn de lichaamszones die het meest onderworpen worden aan stress.

Sit wat Pho voorzijde

Wat is een stoelmassage

Via manuele drukpuntmassage op een comfortabele manier worden hoofd, nek, schouders, rug, armen, polsen en handen gemasseerd. De knopen op deze punten worden los gemasseerd. Het masseren van deze knopen kan even als pijnlijk ervaren worden, maar snel zal de pijn plaats maken voor een aangenaam, los en ontspannen gevoel. Een stoelmassage duurt maar maximum 20 minuten en kan gezien worden als een quick fix. Omdat het op kledij wordt gegeven, kan dit als laagdrempelig overkomen. De werknemer moet zich namelijk niet “blootgeven”.

Voordelen van een stoelmassage

Stoelmassage is niet enkel goed voor ontspanning. De massage zorgt voor een betere werking van de bloedcirculatie en als het lymfeklierstelsel. Op korte termijn zal de massage ervoor zorgen dat de werknemer met vernieuwd concentratie en energie zijn werk kan hervatten. Dit kan ervoor zorgen dat ze weer optimaal kunnen presteren wat hun productiviteit ten goede komt. Op lange termijn zal een groot aantal klachten als hoofdpijn, gespannen spieren en gewrichten drastisch afnemen. 

 

Uit een Noord-Iers onderzoek is bovendien gebleken dat een groot deel van de testpersonen een daling van zijn klachten heeft ervaren. Het positieve effect had niet alleen effect op het fysieke lichaam, 80% ervaarde een stijging van de mentale gezondheid en 58% ondervond dat hun levenskwaliteit een boost had gekregen. 

 

Een stoelmassage voor, tijdens of na de werkdag is de ideale boost. Het is een eenvoudige manier om aan stresspreventie te doen. Het bevordert de sfeer, werknemers zijn meer ontspannen en kunnen daarna beter presteren. Het is de ideale manier om de batterijen weer op te laden. Om de positieve effecten nog wat meer kleur te geven, geven we nog onderzoek weer van Joy Fang uit 2002 naar de effecten van stoelmassage . Het onderzoek is 17 jaar oud maar is nog steeds van toepassing.

 

Dit onderzoek telde 17 deelnemers met meer dan 79 klachten samen. Dit waren zowel lichamelijke klachten als psychische klachten. Bij 71% van de deelnemers zijn hun klachten sterk afgenomen tot zelfs verdwenen.

Het tweede deel van het onderzoek bevatte testen naar spanning, helder denken en impact van de werkdruk. Tijdens deze testen zijn er 184 metingen gedaan bij de deelnemers. Uit deze testen is gebleken dat stoelmassage een positief effect had op het spanningsniveau van de deelnemers. Dit niveau was drastisch afgenomen, ook waren de deelnemers weer in staat om helderder na te denken en de impact van de werkdruk was afgenomen.

 

Daarnaast zijn stoelmassages ook fiscaal aftrekbaar, wat het nog interessanter maakt. We kunnen concluderen dat stoelmassages niks dan voordelen heeft . Er zijn verschillende mogelijkheden: 

- U betaalt het volledige bedrag zelf
- U verdeelt de kosten met de werknemer 

 

Nog niet overtuigd?

Boek dan een demonstratie voor 1u: één masseuse voor 90 euro.

Deze prijs is enkel geldig voor de demonstratie.

 

Interesse? 

Neem dan contact op met ons via telefoon, 03 457 07 38, of via e-mail, sit.wat.pho@gmail.com

Prijslijst

Dit is onze standaardprijslijst voor een eenmalige boeking. Indien u graag de frequentie wenst aan te passen kunnen wij een prijsofferte op maat opmaken. Bekijk ook zeker onze Lanceringspromotie

Halve dag (4u)

1 masseuse

 • Capaciteit: 3 werknemers p/u

 • Kostprijs excl. BTW: € 500

2 masseuses

 • Capaciteit: 3 werknemers per uur per masseuse

 • Kostprijs excl. BTW: € 880

6u

1 masseuse

 • Capaciteit: 3 werknemers p/u

 • Kostprijs excl. BTW: € 690

2 masseuses

 • Capaciteit: 3 werknemers per uur per masseuse

 • Kostprijs excl. BTW: € 1200

Volledige dag (8u)

1 masseuse

 • Capaciteit: 3 werknemers p/u

 • Kostprijs excl. BTW: € 880

2 masseuses

 • Capaciteit: 3 werknemers per uur per masseuse

 • Kostprijs excl. BTW: € 1400

orchidee3.jpeg
bottom of page