Voor aanvang van de massage is het gebruikelijk om de behandelende masseuse in te lichten over eventuele chirurgische ingrepen.

Om de kwaliteit van onze massages te kunnen blijven garanderen, gegeven door onze zéér gekwalificeerde mensen

zijn wij verplicht onze prijzen voor 2018 op te trekken.

Nieuwe prijslijst 2018

Traditionele Thai massage € 55

Thaise massage is sterk beïnvloed door yoga, Ayurvedische en Chinese geneeskunst. De bewegingen lijken vaak sterk op de asana's van yoga en de aandacht voor de drukpunten lijkt op de nadis uit Ayurveda en de meridianen uit de Chinese geneeskunst. Er zijn twee stromingen in de Thaise massage, de noordelijke variant, Nuad Bo-Rarn, en de zuidelijke variant, die ook wel Wat Pho-massage genoemd wordt. Deze laatste is statischer en wordt veelal als pijnlijker ervaren.

Ashiatsu massage € 55

Bij Ashiatsu massage wordt er letterlijk over je heen gelopen.  Ashiatsu komt van het Japans Ashi (voeten) en Atsu (druk).
Het is een zeer relaxerende massage, waarbij de spieren worden gemasseerd. Deze vorm van massage zorgt voor een goede doorstroming van het bloed en de lymfe. De opgehoopte afvalstoffen in het lichaam worden hierdoor uit uw lichaam verwijderd. waardoor opgehoopte afvalstoffen beter uit uw lichaam kunnen worden verwijderd. Deze massage wordt gegeven op een massagetafel .

Thaï helende massage € 55

De Thaïse helende massage is sterk beïnvloed door de Chinese en Indiase massage en yoga. Dit is een vrij stevige massagetechniek waarbij de masseur op de energiebanen masseert en rek- en strekbewerkingen uitvoert. De bewegingen lijken vaak sterk op de asana's van yoga en de aandacht voor de drukpunten lijkt op de nadi's uit Ayurveda en de meridianen uit de Chinese geneeskunst.

Sit Wat Pho-Voetmassage €30 voor 30 min

Voetmassage brengt de doorbloeding van bepaalde organen en lichaamsdelen op gang, hierdoor gaan ze beter werken. Het grootste deel van het zenuwstelsel kan je terugvinden in de voeten. Het zenuwstelsel van de voeten is fijn vertakt en heeft een verbinding met de rest van het lichaam. Door deze massage breng je de doorbloeding van bepaalde organen en lichaamsdelen op gang. Hierdoor gaan ze beter werken. Je stimuleert dus een of meerdere organen door het corresponderende reflexpunt op de voet te masseren.

Special Sit Wat Pho voetmassage en verzorging € 50 voor 1 uur

Deze voetbehandeling is met speciale kruiden. Dit werkt anti-bacterieel en anti-geur. Bovenop deze behandeling krijgt u ook nog een kleine pedicure. Zodat U voeten weer goed aanvoelen.

Lichaamsmassage met geurloze oliën of aroma oliën € 55

Een zachte massage met oliën zorgt ervoor dat de doorbloeding in ons lichaam versterkt. Het weefsel zal hierdoor gemakkelijker herstellen. Dit geeft een algemeen gevoel van welzijn. U kan kiezen tussen een behandeling met geurloze oliën of aroma oliën. Als u voor de aroma oliën kiest kan u een geur kiezen uit ons rijkelijk geuren gamma. De geur van oliën geeft u een nog meer ontspannen gevoel.

Swedish massage €55

Dit wordt ook klassieke massage genoemd. De techniek die bij de meeste mensen opkomt de dag van vandaag. De belangrijkste doelen van de massage is het lichaam ontspannen. Dit doel wordt bereikt door over de spieren te wrijven in lange glijdende bewegingen in de richting waar het bloed terug naar het hart stroomt. Maar Zweedse massage gaat verder dan het lichaam ontspannen. Het is ook uiterst gunstig voor het verhogen van het zuurstofniveau in het bloed, het verminderen van spiertoxines, het verbeteren van de circulatie en flexibiliteit. Hierdoor zal de spanning van de spieren duidelijk verbetert worden.

Gelaat en hoofd €55

Ons hoofd neemt in vergelijking met andere delen van ons lichaam een kleine, maar een uiterst belangrijke plaats. Stress, spanningen of indrukken kunnen het hoofd en gelaat een gespannen gevoel geven.


Een hoofdmassage is een daarom een belangrijk onderdeel van verschillende soorten behandelingen. De variërende massagetechnieken van rustige knedingen tot zachte strijkbewegingen geeft een uiterst ontspannen gevoel, dat voelbaar is over het hele lichaam. Het zorgt voor een verbeterende energiedoorstroming in je huid, spieren en meridianen.

Een regelmatige massage van hoofd en gelaat zorgt tot een betere doorbloeding van de huid en het spierweefsel van het gelaat, wat de conditie van uw huid positief beïnvloedt.

Rug- Nek- en schoudermassage €55

Thaise Hoofd- Gezichts-Nek-rug en Schouder Massage is een gecombineerde massagevorm van drukpunttherapie en de Thaise massagetechniek. Daarbij wordt het gezicht niet overgeslagen en na de massage voelt u zich verjongd en verfrist. Als u hoofdpijn heeft is het heerlijk als dit weggemasseerd wordt. Regelmatig een schouder- en nekmassage kan hoofdpijn voorkomen!

Sportmassage of Deep tissue massage is een volwaardige therapie. Waarbij er voornamelijk op de diepere lagen van de spieren en het bindweefsels wordt gewerkt. Deze wordt niet in wellnesscentra aangeboden omdat het een vrij intensieve behandeling is. Bij deep tissue massage wordt vooral gekeken naar de klacht die zijn ontstaan door overbelasting, verkeerde houding, trauma of slechte opwarming .

Deze klachten kunnen verholpen worden door verschillende technieken zoals triggerpoints, stretchen en diepe massage met de elleboog, onderarm, vingertoppen en handpalmen.

Sportmassage €55

Sportmassage of Deep tissue massage is een volwaardige therapie. Waarbij er voornamelijk op de diepere lagen van de spieren en het bindweefsels wordt gewerkt. Deze wordt niet in wellnesscentra aangeboden omdat het een vrij intensieve behandeling is. Bij deep tissue massage wordt vooral gekeken naar de klacht die zijn ontstaan door overbelasting, verkeerde houding, trauma of slechte opwarming .

Deze klachten kunnen verholpen worden door verschillende technieken zoals triggerpoints, stretchen en diepe massage met de elleboog, onderarm, vingertoppen en handpalmen.

Kruidenstempelmassage €55

De kruidenstempelmassage is een Oosterse massage. De massage gebeurt met kruidenstempels. Dit zijn warme bundeltjes gevuld met kruiden die een reinigende, activerende of ontspannende eigenschap bezitten. De stempels die bij ons gebruikt worden zijn gevuld met speciale Aziatische kruiden uit Bangkok. 

Voor wie is een kruidenstempelmassage geschikt?
Een kruidenstempelmassage is een ideale massage voor wie gespannen, moe of lusteloos is. Dankzij de kruiden en hun aroma's zal niet alleen het lichaam zich ontspannen maar zal er ook op geestelijk vlak nieuwe energie vrijkomen. Dit is een unieke ervaring. De massage biedt hulp in stressvolle momenten omdat ze het lichaam stimuleert en nieuwe energie geeft.

Behandeling tegen spier –en gewrichtspijn €55

Deze massage is gericht op spier –en gewrichtsklachten die U zelf aangeeft, tijdens deze behandeling zal de masseuse haar massage aanpassen volgens de klachten. Deze pijnen kunnen soms worden opgespoord worden via de voetreflexologie.

Hot stone massage €60

Deze techniek komt van de Indiaanse volkeren. De warme stenen zorgen ervoor dat de warmte traag word afgegeven en lang aanhoudt. Daar krijg je een diep en heel ontspannen gevoel van. Deze massage helpt tegen pijnlijke spieren en gewrichten.

Peeling €65

Peeling is een techniek waarbij oude oppervlakkige huidcellen verwijderd worden en nieuwe, jonge huidcellen aan de oppervlakte komen, waardoor de huid er zacht en egaal gaat uitzien. Met de techniek kunnen oppervlakkige rimpels worden verzacht (diepe rimpels echter niet) en sporen van acne, evenals verkleuringen van de huid verwijderd. De behandeling kan ook preventief gebeuren, om rimpelingen of verkleuring te voorkomen. Een peeling is vooral geschikt voor plaatsen waar de huid vrij dun is, zoals de rug van de hand, gezicht en hals.

Verwenpakketten voor 120 minuten €110

Pakket 1 : Peeling  – massage

Pakket 2 : Gelaat, Hoofd  – massage

Prijzen per tijdeenheid

30 minuten = € 35
45 minuten = € 45
60 minuten = € 55
90 minuten = € 80
120 minuten = € 100

Duo massage

60 min. € 100/2 pers.
90 min. € 140/2 pers.
120 min. € 180/2 pers.

Liefst op afspraak (samen of in een aparte ruimte)

Trio massage

60 min. € 150/3 pers.
90 min. € 225/3 pers.
120 min. € 300/3 pers.

Liefst op afspraak (samen of in een aparte ruimte)Speciale prijzen

Kinderen & Studenten & 65 plus tussen 10.30 en 18 u

90 minuten: € 70
60 minuten: € 45
45 minuten: € 40
30 minuten: € 30

Kinderen max. 30 minuten !
Geen kortingsbon op acties en speciale prijzen

4-hands massages

60 min. € 110
90 min. € 160
120 min. € 220

Abonnementen

5 beurtenkaart € 250
10 beurtenkaart € 480
12 beurtenkaart € 540

Anders-validen


60 minuten € 40

90 minuten € 60

120 Minuten € 80

Neem contact met ons op via mail of telefoon voor een afspraak.

U bent elke dag welkom in ons massagesalon te Mortsel.

Maak een afspraak