top of page

Laat je heerlijk onderdompelen in de wondere wereld van de Thaise Pu Tan Nam thee. Het assortiment bestaat uit 6 verschillende formules die elk hun eigen heilzame werking hebben. Breng uw lichaam terug in balans op een natuurlijke manier. 

De Basis Ingrediënten van de zes verschillende thee zijn dezelfde. Het verschil zit in de dossering van ieder ingrediënt. Het effect van de thee is afhankelijk van de formule. De ingrediënten zijn bael fruit, chrysanthemum, pandam rosella, gember, moerbei, saffloer, citroengras, jiaogulun.


Prijs : €17

Ons assortiment

Thee Formule 1

Formule 1

Focus op de ingrediënten van het pandam bael fruit en de mulberry leaf green tea.

Het is een populair recept dat heerlijk van smaak is. Het recept is geschikt voor mensen van alle leeftijden die lijden aan slapeloosheidsproblemen, hoofdpijn en migraine. Het verlaagt ook de bloedsuikerspiegel bij mensen die aan diabetes lijden. Deze thee is ook een heerlijke dorstlesser bij warm weer.

Thee Formule 2

Formule 2

Focus op de ingrediënten van citroengras

Deze thee is geschikt voor oudere mensen of mensen met maagproblemen. Het recept werkt ook helend bij klachten zoals koliek. Het wordt aanbevolen om deze thee te drinken omdat citroengras de eigenschap heeft om in de maag flatulentie te verdrijven. Het helpt dus tegen pijnen ten gevolge van een teveel aan lucht in de maag. Verder verlaagt deze thee ook de suiker in het bloed bij mensen met diabetes.

Thee Formule 3

Formule 3

Focus op de ingrediënten van de roselle

Deze formule werkt ontgiftend en ontstekingsremmend. Het helpt bij constipatie en is helend voor ontstekingen van de urinewegen. Het vermindert het vet in de bloedvaten en beperkt de opname van alcohol in de bloedbaan. De thee werkt ook ondersteunend bij gewichtsverlies. De smaak van de thee is wel zuur door de ingrediënten van Roselle.

Thee Formule 4

Formule 4

Focus op de ingrediënten van mulberry & saflower

Formule 4 is een groene thee van Mulberry groene theebladeren. Deze bladeren hebben een antioxiderende werking. De thee helpt ter preventie van kanker en heeft een gunstig effect op de verlaging van cholesterol. De thee heeft een hoog calciumgehalte waardoor het de botten voedt en goed is voor de ogen. De groene thee helpt ook voor mensen die willen afvallen en die niet van de zure smaak houden van Krachea en Roselle.

Thee Formule 5

Formule 5

Focus op de ingrediënten van jiaoqulan, citroengras & gember - relaxing

Deze formule heeft een relaxerende werking en geeft u een algeheel ontspannen en comfortabel gevoel. De thee werkt ook verlichtend bij vrouwen met menstruatiepijnen en is vocht afdrijvend. Het voedt bovendien de nieren en de pezen en vermindert het vetgehalte in de bloedvaten.

Thee Formule 6

Formule 6

Focus op de ingrediënten van dua, lotuswortel & gember - balancing

Dua en lotuswortel zijn goed voor de lever, de galblaas, het hart en de bloedvaten. De formule verlaagt de bloedsuikerspiegel en werkt tegen allergieën.

bottom of page