top of page

Zwangerschapsmassage bij Sit Wat Po

De zwangerschapsperiode is een mooie periode. Tegelijkertijd krijgt je lichaam ook veel te verduren. Daarom is het extra belangrijk om goed voor jezelf te zorgen en jezelf extra aandacht en ontspanning te gunnen. Je zwangerschap heeft niet enkel invloed op je lichaam maar ook op je hormoonhuishouding, je gevoelsleven en je stofwisseling.

Zwangerschapsmassage

Door speciale technieken worden je rug, nek, hals, schouders, benen, voeten en hoofd behandeld. Tegelijkertijd kalmeert de massage het zenuwstelsel waardoor er endorfine vrijkomt. Dit zorgt zowel bij jou als bij je baby voor een prettig gevoel. De massage bevordert ook de doorbloeding waardoor er meer zuurstof en voedingsstoffen vrijkomen voor jezelf en je baby. Het kan zelfs verlichting brengen bij zwangerschapskwaaltjes zoals brandend maagzuur, rugklachten, obstipatie, bekkeninstabiliteit en dergelijke.

Tijdens de massage let de masseuse erop dat de houding zowel voor jou als voor je baby aangenaam is. Je kan op je rug en je zij gemasseerd worden als je niet meer op je buik kan liggen.

Sit wat Pho voorzijde

“Een zwangerschapsmassage is een ideaal geschenk voor je geliefde en mama in spé. Schenk haar een verwenmomentje voor haarzelf en jullie kindje. U kan de cadeaubon aankopen in ons salon of via onze website. Indien u online bestelt, stort u het bedrag van € 65 (voor 60 min.) op ons rekeningnummer BE 19 7360 1603 8612. Na ontvangst verzenden wij de bon naar het door u opgegeven adres.

bottom of page